Politica de livrare

Politica de livrare, modalități de plată

 

Livrare colet prin curierat
Produsele comandate vor ajunge la Dumneavoastră prin intermediul unei companii de curierat. Timpul de livrare în cazul produselor aflate în stoc este de aprox. 3-5 zile de la data comenzii ferme.
Detalii despre livrarea produselor veți primi în mail, astfel puteți modifica data livrării, dacă nu sunteți disponibil în data respectivă.

Prețul de livrare a coletelor depinde de numărul coletelor, conținutul și dimensiunea acestora precum și de modalitatea de plată aleasă. Astfel în cazul comenzilor cu ramburs, valoarea transportului se va adăuga la prețul produselor în momentul ridicării coletelor. În cazul transferului bancar valoarea transportului va fi afișat defalcat în oferta de preț / factură / deviz, fiind achitat împreună cu valoarea produselor. 
Detalii exacte despre valoarea prețului de transport veți primi în e-mail după efectuarea comenzii din web-shop.


Predare personală

Comanda dumneavoastră poate fi preluată personal în Odorheiu-Secuiesc precedată de înțelegere telefonică prealabilă.

 

Modalități de plată

Despre disponibilitatea, starea și proprietățile produselor aflate în web-shop-ul e-moto.ro, clientul va fi întotdeauna informat prin telefon, e-mail sau alte mijloace. Condițiile noastre de plată sunt următoarele:

 

Plată cu cardul:

Plată online securizată cu carduri bancare Visa și Mastercard de pe site.

 

Transfer bancar:
Plata prin transfer bancar acoperă 100 % valoarea produselor comandate. Viramentul se va efectua după recepția comenzii ferme și emiterea facturii.

Pentru clienții cotractuali, condițiile de plată sunt flexibile, pe baza unor înțelegeri contractuale commune.